Behandeling
Op een gelokaliseerde wijze verwarmt de H6RF de weefsels in de diepte en stimuleert het de activiteit van de fibroblasten met een direct effect: huidverstrakking! Voor het beste langdurige resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband aan te bieden.
Met de H6RF kan op zowel het gezicht als op het lichaam gewerkt worden. Voor het gezicht gebruikt u het bipolaire concentrische handstuk en voor het lichaam het multipolaire hexapole handstuk. De behandelaar kan, afhankelijk van de te behandelen zone en het gewenste resultaat, kiezen voor de frequentie van gebruik: 480 khz, 800 khz en 1000 khz. De S.C.E.P. zal de frequentie automatisch aanpassen.

H6RF Radiofrequentie
Radiofrequentie is een van modernste technieken voor gezicht en lichaam, die wordt gebruikt voor behandeling van verouderde en verslapte huid, vetophopingen en cellulite zonder chirurgische procedure. De H6RF van dermosistemi maakt gebruik van bipolaire en multipolaire radiofrequentie en beschikt over de exclusieve S.C.E.P. technologie.

S.C.E.P. (Self Control Emission Power)
Onze engineers hebben S.C.E.P. ontwikkeld. Deze exclusieve technologie zorgt ervoor dat het hardware- en softwaresysteem op elk moment de weerstandsgegevens van de weefsels evalueert en de frequentie daarop aanpast. De emissie kan zelfs geannuleerd worden wanneer het handstuk niet geheel in contact is met de huid. Dit waarborgt een pijnloze, veilige behandeling en voorkomt onmiddellijke uitslag en irritatie.

De H6RFD uitvoering is uitgebreid met vacuümmassage en microdermabrasie.

De vacuümmassage werkt effectief op de verslapte huid van gezicht, decolleté en handen. Op een natuurlijke wijze worden de celfuncties weer gestimuleerd en gereactiveerd. De aanmaak
van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt hierdoor bevorderd met een stevigere en soepelere huid als resultaat. Het zuurstofgehalte van het weefsel en de afvloeiing van stagnerende vloeistoffen worden verhoogd met een stralendere teint als gevolg.

Microdermabrasie is een niet-chirurgische methode om onvolkomenheden in verband met acne, littekens en onregelmatigheden in het gezicht te elimineren. Het handstuk van microdermabrasie werkt op microscopisch niveau. Het verwijdert de oppervlaktelaag van de huid en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing. De H6RFD is uitgerust met 9 diamantpunten in verschillende vormen, met diamantpoeder met een verschillende korrelgrootte.

Tecnogel Face RF gel met hyaluronzuur en extract van hamamelis.
Zachte, hydraterende gel, ideaal voor gebruik in combinatie met dermosistemi H6RF. Zelfs geschikt voor de delicate en gevoelige huid.
Tube 220 ml.

Tecnogel Body RF gel met ginseng en L-carnitine-extract.
Zachte gel met verstevigend effect, ideaal voor gebruik in combinatie met dermosistemi H6RF. Ook zeer geschikt voor de door cellulite ontsierde huid.
Tube 220 ml.